Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pritvoru

Pao diler iz Jadrije: Kod kuće držao 768 grama trave, ecstazy, speed...

marihuana
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
02.12.2019.
u 09:43

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu drogu neovlašteno posjedovao, radi daljnje prodaje konzumentima s ovog područja

U Jadriji je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, pretražena kuća koju koristi osumnjičeni 30-godišnjak, kojom prilikom je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 768 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, 17.9 grama bruto težine bijele praškaste tvari nalik na drogu MDMA, 44 komada tableta amfetamina takozvane ecstazy i digitalna vaga s tragovima pronađene droge.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu drogu neovlašteno posjedovao, radi daljnje prodaje konzumentima s ovog područja.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku - istakla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije