Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osveta za drugove

Pakistanski talibani smaknuli 15 vojnika i objavili snimku

talibani
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
23.01.2012.
u 13:01

Upozoravamo pakistansku vladu da zaustavi ubijanje naših prijatelja ili će ovo biti sudbina svih vas, poručuje jedan od talibana

S povezima na očima i lisicama vezani jedan za drugog na ogoljenom brežuljku, pakistanski vojnici čekaju da ih nemilosrdni talibanski borci ubiju. Njih 15 poredano je za smaknuće, a jeziva scena uhvaćena je na snimci koju su talibani pustili u javnost kako bi upozorili pakistanske vojnike koji patroliraju granicom s Afganistanom.

Vojnici su uhvaćeni prošlog mjeseca u operaciji koju talibani nazivaju osvetom za smrt pobunjenika u Pakistanu, donosi Daily Mail.

Na snimci se jasno vidi jedan od pakistanskih talibana kako, držeći pušku AK-47, bijesno govori: – Dvanaest naših drugova bilo je opkoljeno i nemilosrdno mučeno, a i naše pobožne žene bile su meta. Kako bismo osvetili drugove, ubit ćemo ove muškarce. Upozoravamo pakistansku vladu da zaustavi ubijanje naših prijatelja ili će ovo biti sudbina svih vas.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
14:22 23.01.2012.

@primjedba... s obzirom da nisi baš prepametan tip, pretpostavljam da misliš na talibane... meni je jedino žao što su likvidirali svoje, a ne strane vojnike, tj. plaćenike...

CH
chainsaw.
14:58 23.01.2012.

23.01.2012. u 13:22h &primjedba je napisao/la: \"...ko volove u kupusu...\" --------------------------------------------------- sto su ti odjednom volovi krivi? pusti ih u kupusu ako nikome ne smetaju.

PR
&primjedba
13:22 23.01.2012.

To treba mlatit, ko volove u kupusu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije