Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugušili ga vrećicom

Ovo su bile posljednje riječi brutalno ubijenog saudijskog novinara

Jamal Khashoggi
Foto: Reuters/PIXSELL
11.11.2018.
u 13:33

Novinar Nazif Kerman otkrio je što se događalo u saudijskom konzutalu u Istanbulu gdje je ubijen JamalaKhashoggi

Saudijskog novinara Jamala Khashoggija ugušili su plastičnom vrećicom koju su mu stavili preko glave, rekao je za Al Jazeeru novinar turskog dnevnog lista Daily Sabah Nazif Kerman.

Dodao je kako su Khashoggijeve posljednje riječi vjerojatno bile "Gušim se... Skinite vrećicu s moje glave, klaustrofobičan sam.", a to su zaključili prema tonskoj snimci iz saudijskog konzulata u Istanbulu.

Pojasnio je kako je ubojstvo vjerojatno trajalo oko sedam minuta te da su ubojice novinaru prvo stavili vrećicu na glavu prije nego što su mu isjekli tijelo. Sve je to ukupno trajalo 15 minuta.

– Daily Sabah će uskoro objaviti fotografije alata koji su donijeli u zemlju i kojeg su Saudijci koristili za ubojstvo – rekao je novinar.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
15:39 11.11.2018.

Ova zemlja financira udruge i krijumčare loji dovode islamiste u Europu

Avatar bodavica
bodavica
15:40 11.11.2018.

dokaz što je islam i tko su islamisti koji su svojim metodama gori od Hitlera!!!!

AO
ante.oreskovic75
08:02 12.11.2018.

Ameri rade isto što i njihovi interesni saveznici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije