Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE IZJAVE U JAVNOSTI

Cijeli svijet ga sumnjiči za ubojstvo, a evo što izjavljuje saudijski princ

Mohammed bin Salman
Foto: Reuters/PIXSELL
24.10.2018.
u 17:48

'Znamo da mnogi pokušavaju iskoristiti ovu situaciju kako bi pogoršali naše odnose s Turskom', rekao je Bin Salman.

Saudijski princ Mohammed Bin Salman opisao je ubojstvo novinara Jamala Khashoggija kao "neprimjereno" te je rekao kako će odgovorne "dovesti pred lice pravde".

Govoreći na forumu "Buduća ulaganja u Saudijsku Arabiju" u Rijadu, princ je rekao kako je "ovaj zločin bolan za sve Saudijce i bolan svakom čovjeku na svijetu".

"Saudijska Arabija provesti će sve potrebne mjere i u potpunosti istražiti zločin kako bi krivce doveli pred lice pravde. Odgovorne za ovaj zločin dovest ćemo na sudove. Ne sumnjajte u to", dodao je. 

"Znamo da mnogi pokušavaju iskoristiti ovu situaciju kako bi pogoršali naše odnose s Turskom. Pravda će pobijediti na kraju", zaključio je Bin Salman. 

Komentara 27

Avatar komentatorx
komentatorx
18:00 24.10.2018.

Koje smeće, užas, kao i saveznici koji podupiru ovu zločinačku tvorevinu zvanu Saudi Arabija.

Avatar fredi
fredi
19:00 24.10.2018.

Odvratan je, fuj!

ZA
zadar1
18:49 24.10.2018.

nije ih sadam bez veze mrzio!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije