Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalno drugačiji

Ovakav potez od političara nitko nije očekivao

\'za unu....09. 12. 2004. novac iz ruke u ruku snimio:zeljko hladika mito korupcija\'
Željko Hladika/PIXSELL
21.07.2013.
u 12:20

Odlučio je da naknadu za sudjelovanje u radu NO neće pospremiti u svoj džep

Nedjeljko Kosić Petrinjcima poznat kao Korejac učinio je nesvakidašnji potez. Barem za jednog političara.

Nositelj Zelene liste na lokalnim izborima imenovan je naime u NO Privrede 1. srpnja. Za to mu pripada naknada od tisuću kuna. No, suprotno očekivanjima, Kosić je naknadu odlučio potrošiti na stipendiranje jednog redovnog studenta lošijeg materijalnog statusa, piše Portal53

- Ako sam prije četiri mjeseca mogao kritizirati naknade za rad nadzornih odbora, a sad sam postao član nadzornog odbora, ne znam na što bih sad sličio da sam prešutio taj cijeli slučaj, kazao je političar pojašnjavajući zašto je odlučio da novac neće spremiti u svoj džep. 

Inače, Kosić je potpredsjednik Zelenih u Petrinji, a mjesečna su mi primanja prosječna. Kako doznajemo, riječ je o oko 5500 kuna. Kad se tome doda i činjenica kako mu je supruga nezaposlena, cijeli čin još više dobiva na težini.

 

Natječaj za dodjelu stipendije još traje, a kako zamolbe se mogu poslati do 20. kolovoza treba naslovljeno na Radničko vijeće na adresu poduzeća Privreda .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije