Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Jankomiru

Otvorena bolnica za liječenje ovisnosti o internetu i video igricama

bolnica za liječenje ovisnosti o internetu, videoigricama i kockanju
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
10.04.2017.
u 15:07

Okupljene je na otvorenju pozdravio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je poručio da je najbolji lijek - zaljubiti se.

Dnevna bolnica za liječenje ovisnosti o internetu i video igricama službeno je danas otvorena u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan na zagrebačkom Jankomiru. 

Kroz radnu terapiju, edukaciju o njihovoj bolesti, grupnu terapiju, ali i individualni rad prvih 15 pacijenata započelo je liječenje od ove bolesti koja muči, prema procjenama liječnika, oko 130 tisuća ljudi uglavnom mlađe dobi. 

Okupljene je na otvorenju pozdravio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je poručio da je najbolji lijek - zaljubiti se. 

>> Jeste li previše na internetu: Krenuo na putovanje, ali se vratio s aerodroma jer nije mogao biti online

>> Ispovijest ovisnika: Počelo je s pet kuna. Kockao sam da bih imao opet za kockanje

Komentara 12

JO
jozolukic
17:14 10.04.2017.

I to baš pred lokalne izbore? Da nije možda radi kojeg političkog boda? Svaka slučajnost je namjerna

Avatar marioandric63
marioandric63
16:23 10.04.2017.

ovo je vro dobro jer sve je više i više djece kao i odraslih koji se u današnje vrijeme zatvaraju u četiri zida i uz videoigre i internet po cijele dane gube vrijeme unatoč svim sadržajima i aktivnostima koje Zagreb svojim prirodnim ljepotama i uređenjem pruža. Vrlo inteligentan potez jer je za svaku ovisnost pa tako i za ovu modernu potrebna prevencija! To nam isto treba.

DU
Deleted user
11:33 11.06.2017.

Za sve nas koji ovdje sada piskaramo po portalu nema mjesta tamo u toj maloj bolnici ima nas jednostavno previše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije