Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U PIŠKOROVCU

Otkriveni detalji obdukcijskog nalaza žene koju je suprug ubio u Međimurju

Kuća u Piškorovcu gdje se dogodilo ubojstvo
Foto: Pixsell
18.02.2020.
u 15:40

Od brojnih prekršajnih prijava uhićeni je jednom bio prijavljen i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi. Ostalo su masovne tučnjave, krađe, nasilje prema bratu i jednoj od kćeri.

Danas je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obavljena obdukcija nad mrtvim tijelom 37-godišnje Violete Oršoš, koju je u nedjelju u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu usmrtio nevjenčani suprug.

"Obdukcijom je utvrđeno da je 37-godišnjakinja preminula uslijed unutarnjeg krvarenja prouzrokovanog ubodnom ranom", kažu u PU međimurskoj

Podsjetimo, policija je uhitila 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica u Međimurju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge (37).  Žena koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama jučer je preminula. Ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu je uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške.

Od brojnih prekršajnih prijava uhićeni je jednom bio prijavljen i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi. Ostalo su masovne tučnjave, krađe, nasilje prema bratu i jednoj od kćeri. U selu kažu da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćeri, što on opovrgava.

Policija je zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi intervenirala prije šest ili sedam godina, a 2016. godine bio je prijavljen zbog napada na brata s kojim se svađao oko imovine. To je i posljednji put da ga je netko prijavio.

Mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije