Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DETALJI SLUČAJA U MEĐIMURJU

Nasilje u obitelji kulminiralo ubojstvom: Uz suprugu, napadao i brata

Očevid u Međimurju nakon ubojstva
Foto: PIXSELL
1/2
17.02.2020.
u 14:15

Policija nije ni potvrdila niti opovrgnula jesu li, uz one od premlaćivanja, na tijelu žene uočene i ozljede nanesene nožem. To će se znati nakon provedene obdukcije

Policija je uhitila 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica u Međimurju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge (37).  Žena koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama danas je preminula. Ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu je uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške.

Od brojnih prekršajnih prijava uhićeni je jednom bio prijavljen i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi. Ostalo su masovne tučnjave, krađe, nasilje prema bratu i jednoj od kćeri. U selu kažu da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćeri, što on opovrgava. Policija je zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi intervenirala prije šest ili sedam godina, a 2016. godine bio je prijavljen zbog napada na brata s kojim se svađao oko imovine. To je i posljednji put da ga je netko prijavio.

Policija nije ni potvrdila niti opovrgnula jesu li, uz one od premlaćivanja, na tijelu žene uočene i ozljede nanesene nožem. To će se znati nakon provedene obdukcije

Preminula Violeta O. majka je devetero djece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali.

Komentara 6

PE
pežo
14:27 17.02.2020.

Sve je to zbog socijalnih davanja i dječjih doplataka zbog kojih rađaju i onda troše na alkohol,cigarete i kocku dok djeca za koje država izdvaja velike novce nemaju niti kruha jer roditelji žive nevjenčano na teret djece i njihovih primanja i to je dokaz da je ovo totalno promašena mjera za natalitet.

Avatar zajutrak
zajutrak
14:21 17.02.2020.

Kajtazi, vidiš kak su ti manjine zaštićene uz devet dječjih doplataka i punoljetan bilmez čak i bez inicijala ?? Sramota i jad !

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:56 17.02.2020.

Promašena socijalna politika. Daju se ogromna sredstva iz proračuna upravo obiteljima koje ta sredstva ne troše na djecu jer je nadzor nikakav. I to se stalno dešava. Još i veliki posteri s velikih cestovnih panoa s likom i porukom Ćire Blaževića pozivaju nesretnike da samo dođu i kockaju se ili se klade. Naš proslavljeni trener je materijalno zbrinut , čemu takvo podsticanje ovih nesretnika da troše umjesto na djecu upravo na klađenje i kocku? Osnovno je da se sva sredstva koja se daju iz poreza svih građana nadziru kako se troše. Ali vlast kakvu imamo od novaca koje troši Bandić pa do socijalnih sredstava ništa od toga ne nadzire jer imaju razne interese umiješani političari. I što je to majka devetoro djece ubijena, ništa? I još političari traže ukidanje zaštite žena i obitelji. Jer to je u ime obitelji? Kakva zaštita žena, djece i obitelji? Tisuće građana traži u javnim povorkama da se takva zaštita u Saboru ukine odmah! Ne trebaju nam takvi zakoni, zar ne! To su sotone koje žive u izobilju i danas je njihov praznik! Još jedna žena i majka ubijena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije