Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolesni um

Oteo Nataschu Kampusch zato što je želio oženiti netaknutu djevicu

Natascha Kampusch
AFP
06.08.2010.
u 08:30

Wolfgang Priklopil planirao je vjenčanje s Nataschom Kampusch baš u vrijeme kada je ona pobjegla iz njegova zatočeništva.

Austrijski monstrum Wolfgang Priklopil oteo je Nataschu Kampusch jer je želio oženiti  "netaknutu djevicu", piše Daily Mail pozivajući se na svjedočenje bivšeg otmičarova najboljeg prijatelja. Priklopil je planirao vjenčanje s Nataschom Kampusch baš u vrijeme kada je ona pobjegla iz njegova zatočeništva.

On je vjerovao da će živjeti sretno do kraja života  u kući u kojoj je Nataschu držao zatočenu gotovo sedam godina. U policijskim spisima također piše da je Priklopil bio nesiguran zbog svojega velikog nosa te da nije mogao uspostaviti komunikaciju s djevojkama. Odlučio se za otmicu jer je vjerovao da će se u zatočeništvu žrtva zaljubiti u njega. Detalje o Priklopilovim "strahovima i  nadama" iznio je njegov bivši prijatelj i poslovni partner Ernst Holzapfel. Wolfgang Priklopil počinio je samoubojstvo nakon što je Natascha Kampusch pobjegla iz njegova zatočeništva. 

Komentara 21

NO
norahs
09:14 06.08.2010.

Ako ništa, globalizacija nam je donijela mogućnost da za svakog manijaka možemo doznati u roku od 24h... Možeš doznati i da je netko u stanju počiniti otmicu i zatočiti dijete 7 godina zato jer - mu je neugodno što ima velik nos! O, Bože, kakvih nakarada ima na ovom svijetu?!

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
09:27 06.08.2010.

naš svijet je mjesto gdje ima svakakvih ljudi

ST
strsica
11:40 06.08.2010.

Koji bedak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije