Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladim se da...

Ostao u nesvijesti kad je u showu pokušao preskočiti automobil

kladim se (1)
Reuters/Pixsell
05.12.2010.
u 13:13

Samuel se naime kladio da će automobil, kojeg je vozio njegov otac, preskločiti pet puta. Prva dva pokušaja bila su uspješan no prilikom trećeg nezgodno je pao i ostao u nesvijesti.

Gledatelji njemačkog showa "Wetten, dass..?“ (Kladim se da...) ostali su u šoku nakon što je student Samuel Koch (23) tijekom pokušaja da dobije okladu ostao nepomično ležati na podu.

Samuel se naime kladio da će automobil, kojeg je vozio njegov otac, preskločiti pet puta. Prva dva pokušaja bila su uspješna no prilikom trećeg nezgodno je pao i ostao u nesvijesti.

Show je odmah prekinut, a mladog Kocha prevezli su u bolnicu. Voditelj showa kasnije je izvijestio da je Samuel pri svijesti i sa svojim roditeljima te da može govoriti i osjeća noge.

Nakon toga otkazan je i nastup kanadskog pjevača Justina Biebera koji je treba nastupiti u showu.

 

Komentara 4

FE
Felicijen
16:39 05.12.2010.

Što je pao na pjevača iza sebe kad je i ovaj otkazao nastup ?

BA
bazzaretta
18:41 05.12.2010.

Dobro da je imao kacigu.... *sarkasm*

HO
hotfishlake
20:25 05.12.2010.

na srecu je mali dobro, hebali nas ti blesavi tv-programi, da je bar pao na glavu direktoru te televizije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije