Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladim se da...
Povratak na članak

Ostao u nesvijesti kad je u showu pokušao preskočiti automobil

Samuel se naime kladio da će automobil, kojeg je vozio njegov otac, preskločiti pet puta. Prva dva pokušaja bila su uspješan no prilikom trećeg nezgodno je pao i ostao u nesvijesti.

Komentari 4

FE
Felicijen
16:39 05.12.2010.

Što je pao na pjevača iza sebe kad je i ovaj otkazao nastup ?

VL
BA
bazzaretta
18:41 05.12.2010.

Dobro da je imao kacigu.... *sarkasm*

VL
HO
hotfishlake
20:25 05.12.2010.

na srecu je mali dobro, hebali nas ti blesavi tv-programi, da je bar pao na glavu direktoru te televizije...

VL
JU
juma
23:04 06.12.2010.

Student uopce nije dobro, nije u zivotnoj opasnosti, ali mogao bi ostati paraliziran. Ljudi se u zelji za novcem i svojih 5 minuta TV slave klade kako ce uciniti sve ludje stvari i prije ili poslije moralo se dogoditi nesto slicno...Sada ima i vise nego 5 minuta slave jer je bio glavna medijska vijest ovaj vikend u Njemackoj, ali hoce li ikad moci biti kao nekad? On je prije preskocio 2 automobila, ali prvi je bio Smart, a teci mislim Ford Fokus, kod Mini morisa je odustao, a Audi je ipak najduzi od njih. Igrom slucaja za upravljacem Audija bio je bas njegov otac....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.