Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Optuženi i žrtva na sudu se u suzama grlili i poljubili

Privođenje Ivana Giljanovića
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
16.07.2019.
u 14:38

To nije bio pokušaj ubojstva jer da me je htio ubiti, pucao bi mi u prsa, a ne u noge, smatra Bekavac.

Ivanu Giljanoviću (38) u Splitu je počelo suđenje zbog pokušaja ubojstva Marija Bekavca (28), međutim na kraju ročišta su se žrtva i optuženi Giljanović pomirili.  Na kraju ročišta optuženi i žrtva su se pomirili. Zagrlili su se i poljubili, potekle su i suze, piše Dalmatinski portal.

Giljanović je rekao da ne priznaje optužnicu i da se ne osjeća krivim za pokušaj ubojstva u kafiću na Kmanu prošle godine. Giljanovićev odvjetnik Marijo Vuković rekao je da će dokazati da nije počinio djelo opisano u optužnici te je dodao i da tužiteljstvo nije uzelo u obzir snimke na kojima Bekavac prijeti Giljanoviću i njegovoj obitelji. 

- Sam sam kriv za ovo što se dogodilo. Nisam zainteresiran za kazneni progon jer ja sam taj koji je doveo sebe i Giljanovića u ovu situaciju, a on mi je puno pomogao. Bio sam ovisan o heroinu, a on me primio kod sebe da se skinem s droge. Bio sam mu zahvalan. Uz njegovu asistenciju skinuo sam se s heroina. Primio me obiteljski, međutim, vidio sam da je život uz novac ljepši pa sam počeo razmišljati da od njega uzmem novac. Slao sam mu poruke. Njemu i ženi kada nije bio dostupan. Bio sam uporan. Sve sam, samo bezopasan nisam. - potvrdio je Bekavac.

Prepričavajući detaljno što se dogodilo u splitskom kafiću toga dana sutkinji je kazao da to nije bio pokušaj ubojstva jer da ga je htio ubiti, pucao bi mu u prsa, a ne u noge.

"Instinktivno me pogodio s više metaka jer ja nisam pao", zaključuje Bekavac.

Kada je završio sa svojim svjedočenjem, okrenuo se prema Giljanoviću i kazao mu: 'Izvini, falio sam, oprosti…'

'Ne moraš se ispričavati, ja sam krivac, ja sam momak na lošem glasu', replicirao mu je Bekavac, koji je na odlasku iz sudnice tražio da još jednom zagrli 'svog brata, svog ćalu'. 

 

Komentara 11

CH
chemica
15:38 16.07.2019.

Ne želim ulaziti u psihopatologiju likova s dna kace. Previše je naporno. Neka oni samo lijepo žive te svoje bijedne živote, ali što dalje od nas normalnih.

Avatar taqa
taqa
15:23 16.07.2019.

Koji debil ispadneš kad ti droga popije mozak. Umjesto da u životu nešto stvore i zabave se,oni biraju da budu zombiji.

Avatar Cibertron
Cibertron
16:43 16.07.2019.

Pitanje je koliko mu je ovaj još dao droge samo da bi rekao da mu oprašta i pred sutkinjom sve zataškao. Smeće jedan i drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije