Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA MUŠKARCA I ŽENU

Oglasila se policija o napadu u Imotskom: Mladić (18) nožem napao troje, u pritvoru je

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
20.10.2023.
u 22:40

Policija je večeras izvijestila kako se radi o 18-godišnjaku koji je predan pritvorskom nadzorniku uz prijavu za počinjenje dva kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju te Tjelesne ozljede

Splitsko-dalmatinska policija oglasila o slučaju napada u Imotskom koji se dogodio sinoć oko 20 sati. Kako su ranije objavili, muškarac je nožem napao dvojicu muškaraca i jednu ženu te pobjegao, a oko sat vremena je i pronađen te uhićen. Policija je večeras izvijestila kako se radi o 18-godišnjaku koji je predan pritvorskom nadzorniku uz prijavu za počinjenje dva kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju te Tjelesne ozljede. 

- 18-godišnjak je sinoć oko 20 sati u Imotskom u kući i ispred kuće na ulici nožem napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu ženu. Ozlijeđeni 57-godišnji muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici, dok je 54-godišnji muškarac kojem su također utvrđene teške tjelesne ozljede pušten na kućnu njegu kao i 30-godišnjakinja kojoj su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Splitu - javljaju iz policije. 

Mladića se sumnjiči da je 54-godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu između prsišta i ramena, a nakon toga je i napao nožem 30-godišnjaku kojoj je nanio rezne rane na ramenu i ruci. ''Potom je izišao iz kuće i zatekao na ulici 57-godišnjaka koji ga je kada je čuo viku pokušao umiriti no nakon kraćeg vremena 18-godišnjak je nožem nasrnuo i na njega zadavši mu ubodnu ranu u predjelu prsišta'', dodaju..
 
Večeras je 18-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za počinjenje dva kaznena djela Ubojstvo u pokušaju opisano u članku 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona na štetu 54-godišnjaka i 57-godišnjaka, te jedno kazneno djelo Tjelesna ozljeda opisano u članku 117. stavak 2. Kaznenog zakona na štetu 30-godišnjakinje.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ispovijest majke koja je od ožujka tražila sina (12): 'Moj sin je napokon na sigurnom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije