Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Detalji napada u Imotskom: Mladić (18) nožem nasrnuo na sestru, oca i susjeda koji je u životnoj opasnosti

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
20.10.2023.
u 11:56

Ozlijeđene osobe prebačene su u splitsku bolnicu, a u najtežem stanju je susjed. On je, naime, uboden u prsni koš te se nalazi u životnoj opasnosti

Mlađi muškarac nožem je sinoć, oko 20 sati, u Imotskom napao i ozlijedio dvojicu muškaraca i jednu ženu. Nakon toga je pobjegao, no policija ga je mjerama traganja pronašla oko 21 sat, istaknula je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Tada je uhićen i priveden u službene prostorije policija. 

"Obaviješten je dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu koji izlazi na mjesto događaja te slijedi obavljanje očevida", poručila je ranije policija.

VEZANI ČLANCI:

 

Prema informacijama Slobodne Dalmacije, 18-godišnjak je nožem napao 54-godišnjeg oca, 57-godišnjeg susjeda te 30-godišnju sestru. Sukob se dogodio u kući te ispred nje, a policiju je obavijestio napadačev otac. 

Ozlijeđene osobe prebačene su u splitsku bolnicu, a u najtežem stanju je susjed. On je, naime, uboden u prsni koš te se nalazi u životnoj opasnosti. Otac i sestra napadača pušteni su na kućnu njegu. 

VIDEO Završne riječi Filipa Zavadlava: 'Ima dokaza da nisam kriv. Molim sud da to ima na umu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije