Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virus H1N1

Od posljedica svinjske gripe umro 
i četvrti pacijent

svinjska gripa
Filip Brala/Pixsell
13.01.2011.
u 18:21

Bolovao je od bolesti koja uzrokuje slabiji odgovor na cjepivo te je patio od niza drugih kroničnih bolesti koje su vjerojatno jedan od uzroka smrti.

Od komplikacija uzrokovanih svinjskom gripom umro je još jedan bolesnik pa je do sada, u ovoj sezoni, gripa odnijela četiri života. Potvrdio je to ministar zdravstva Darko Milinović istaknuvši da je pacijent koji je umro, iako je bio cijepljen, bolovao od bolesti koja uzrokuje slabiji odgovor na cjepivo te je patio od niza drugih kroničnih bolesti koje su vjerojatno jedan od uzroka smrti.

Milinović je pozvao građane na cijepljenje jer, kako je rekao, nije kasno ni danas. Do sada se u Hrvatskoj cijepilo oko 450.000 građana. 

Ključne riječi

Komentara 7

VI
vidimškoj
18:55 13.01.2011.

a ne nije.

DU
Deleted user
19:45 13.01.2011.

Je, to je ono nepotrošeno cjepivo.....................................A da je debljina bolest i rizik.........................pa naše SAVJESNO I BRIŽNO zdravstvo bi je valjda liječilo??????????????????????? I lijekovi bi bili na listi HZZO_a?????????????????? Ali, bitno je da razni \"referentni centri Ministarstva zdravstva\" - pa i za debljinu u KBC-u, dobivaju sredstva iz Prorečuna, bitno je mi svi plaćamo visoke doprinose cijeli svoj radni vijek, a kada trebamo profesionalnu, brižnu i stručnu pomoć - od toga NIŠTA. Nego lijepo platite - i umrite.

CI
cici14
18:34 13.01.2011.

Hm Jel to cijepivo od prije dvije godine koje nije potrošeno, a plačeno je? Penzići navalite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije