Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklon turističke zajednice

Od 26. rujna do 2. listopada ulaznice za podravske atrakcije snižene za 80 posto

U središtu Virovitice postavljena nesvakidašnja šarena telefonska govornica
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
23.09.2022.
u 13:04

Ulaznice su snižene povodom Svjetskog dana turizma, koji se za obilježava 27. rujna

U čast Svjetskog dana turizma sve kulturne, povijesne i prirodne atrakcije Virovitičko-podravske županije spuštaju cijenu svojih ulaznica. U razdoblju od  26. rujna do 2. listopada za ulaz će se plaćati svega 20 posto od uobičajene cijene ulaznica.

-  Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 27. rujna, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije svim posjetiteljima osigurava 80 posto popusta na ulaznice za muzeje i posjetiteljske centre na području Virovitičko-podravske županije - ističe direktorica TZ-a Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić.

Stoga, ako još niste, pravo je vrijeme za posjet Virovitičko-podravskoj županiji, tamošnjem posjetiteljskom centru "Dravska priča“ u Noskovcima, Centru za posjetitelje "Dvorac Janković“ u Suhopolju, Interpretacijskom centru "Kuća Petra Preradovića“ u Grabrovnici...  Promotivni destinacijski paket, recimo, obuhvaća i posjet Geoinfo centru u Voćinu te dvorcu Pejačević, danas Gradskom muzeju u Virovitici. Ne treba propustiti ni umjetničku baštinu baroka koja je pohranjena u samostanskoj riznici župe Svetog Roka u Virovitici za što se ulaz ni inače ne naplaćuje, ali je potrebno prethodno se najaviti.

Za goste se u povodu Dana turizma pripremaju se i virovitičko-podravski ugostitelji. Namjernike očekuju povoljnije cijene nego smo ljetos plaćali na Jadranu.

VIDEO: Neki europski gradovi ove godine će gasiti dekorativnu rasvjetu, ali Zagreb neće

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije