Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dva tjedna

Objavljen fotorobot bombaša samoubojice iz Bugarske

fotorobot bombaša samoubijce, bugraska
AFP/PIXSELL
01.08.2012.
u 12:06

Iako su prošla puna dva tjedna od napada koji je uzdrmao Europu, policija još nije uspjela utvrditi identitet napadača, a istražitelji su, prema iskazima očevidaca i snimkama nadzornih kamera, uspjeli složiti njegov fotorobot.

Bugarska policija objavila je danas fotografiju nepoznatog muškarca koji se sumnjiči za samoubilački teroristički napad u Burgasu u kojem je 18. srpnja poginulo pet izraelskih turista i vozač, javlja BBC.

Iako su prošla puna dva tjedna od napada koji je uzdrmao Europu, policija još nije uspjela utvrditi identitet napadača, a istražitelji su, prema iskazima očevidaca i snimkama nadzornih kamera, uspjeli složiti njegov fotorobot.

Vjeruje se da je tamnokosi mladić blijede puti u Bugarsku ušao tijekom lipnja te da je teroristički napad u autobusu izveo uz pomoć još jedne osobe.

Otisci njegovih prstiju i uzorak DNK prikupljeni su tijekom forenzičke obrade mjesta nesreće, no nisu naknadno pronađeni u međunarodnim bazama podataka.

>>Bombaš koji je ubio izraelske turiste nije državljanin Bugarske

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:29 01.08.2012.

Već je njega Mossad spremio na sigurno.Bitno je da znaju da iza njega stoji Iran.

AU
autoritet
13:09 01.08.2012.

Dva tjedna ne znaju tko je? A minutu nakon eksplozije Izrael je znao da je iranski agent - što su mediji širom svijeta sluganski prenijeli.

OB
-obrisani-
17:22 01.08.2012.

zakaj fotorobot akos e zna da je muslimanski terorist z libanona sa tuniskom putovnicom i svedskih dlupim drzavljanstvom, za kojeg su ovi muslimasnki svedjani dali garanciju amerikancima i amerikanci su ga pustili z gvantanamo-sad nek izraelcima vrate toliko svojih glava koliko ih je ovaj muslimaqn pobio-zapoceti njihovim sa vrha koji su garantirali za tog muslimanskog terorista koji je bio uhapsen u afganistanu-svi su isti samo cekaju i nikad neznas koji ce ti "musliman zabit noz u ledaj".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije