Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI NAPADAČI

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Dugom Selu: Pretučen još jedan dječak, obaviještena policija

Dugo Selo: Osnovna škola Ivan Benković gdje je u subotu pretučen maloljetnik
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/2
19.10.2022.
u 15:38

Ravnatelj Osnovne škole Branko Goleš kazao je kako je čuo što se dogodilo, no tvrdi da događaj po težini nije ni približan onome što se dogodilo 15-godišnjaku

Novi slučaj vršnjačkog nasilja zabilježen je jučer ispred škole u Dugom Selu, i to dva tjedna nakon slučaja u kojem je 15-godišnjak zadobio teške ozljede.

Incident je potvrdila i zagrebačka policija, prenosi 24sata.

- Za sada vam samo možemo reći da nije riječ o istim napadačima - pojasnili su.

Ravnatelj Osnovne škole Branko Goleš kazao je kako je čuo što se dogodilo, no tvrdi da događaj po težini nije ni približan onome što se dogodilo 15-godišnjaku.

Podsjetimo, nedavno su ispred te škole 15-godišnjaka pretukla trojica vršnjaka, a policija je izvijestila kako su napadači identificirani i uhićeni. 

- Trebao bih kao biti sretan jer su privedeni, ali nisam. Prazan sam, umoran i tužan zbog svega što se događa oko nas. Lakše mi jer su privedeni počinitelji, ali jučer sam primio vijest da je na istom mjestu pretučen još jedan mladić. Ne mogu biti sretan, samo sam zabrinut - komentirao je otac pretučenog dječaka.

>> VIDEO Otac dječaka pretučenog u Dugom Selu: 'Pao je i počeli su ga cipelariti. Trojica su ih tukla, ostali su snimali mobitelima'

Komentara 1

OP
Ocvali pupoljak
15:42 19.10.2022.

A ništa. Treba poceti lomiti kosti kao u dobra stara vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije