Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI NASILNICI

Jedan seksualno zlostavljao dijete, drugi pijan i drogiran pred djecom prijetio ženi

Osumnjičeni  za dvostruko teško ubojstvo roditelja u kući u Puli, danas je priveden istražnom sucu
sasa miljevic
19.10.2022.
u 10:01

Tužiteljstvo je tražilo, a sud prihvatio da se 23-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Mladić (23)  optužen je zbog seksualnog  zlostavljanja djeteta mlađeg od 15 godina te povredu djetetovih prava, a optužnicu protiv njih je podiglo ODO Pula.

Tereti ga se da je dijete mlađe od 15 godina seksualno zlostavljao najmanje pet puta te da je to djelo počinio na području Istarske županije. Osim toga se tereti i da je udarao i vrijeđao svoje dvoje djece.  Tužiteljstvo je tražilo, a sud prihvatio da se 23-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Za obiteljsko nasilje, prijetnje i povredu djetetovih prava optužen je i 36-godišnjak, protiv kojeg je optužnicu također podigao ODO Pula.

Njega se tereti da je od  2017.  do 3. srpnja 2022., u jednom mjestu na području Istarske županije, pod utjecajem alkohola i droga te u prisutnosti dvoje malodobne djece, svojoj supruzi govorio uvredljive riječi i fizički ju udario. Tereti ga se i da joj je u lipnju 2022. zaprijetio da će je ubiti. I njemu je produljen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

VIDEO: Izgubio mobitel u kući koju je opljačkao, pa otišao na policiju i lagao kako je ostao bez njega!

Komentara 4

DU
Deleted user
12:33 19.10.2022.

Da si svećenik za oba slučaja dobio bi 25 dana zatvora.

AC
acer7
16:01 19.10.2022.

Dok žena udari muškog onda ništa od toga, onda je to šaljivo i smiješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije