Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prilika

Novi posao za djevojku koja je preživjela 17 dana pod ruševinama

Danijel Pranjić
Foto: Nenad Drmić
1/2
06.06.2013.
u 22:52

Preživjela je 17 dana pod ruševinama tvornice tekstila i zaslužila je bolji posao. Radit će u hotelu s pet zvjezdica.

Djevojka koja je preživjela 17 dana pod ruševinama tekstilne tvornice u Bangladešu dobila je novi posao, i to u Westinu Dhaka, hotelu s pet zvjezdica, javlja Reuters.

Sretna djevojka, nakon posla krojačice i mizerne zarade od 65 dolara mjesečno u tekstilnoj tvornici, sada će imati priliku dočekivati bogate goste u Westinu i zarađivat će više od 400 dolara mjesečno.

– U bolnici su me obavijestili da sam dobila dobar posao. Radujem se što će me naučiti novom poslu i nadam se da ću ga dobro obavljati – kazala je djevojka.

Podsjetimo kako je u urušavanju tekstilne tvornice u Bangladešu poginulo 1100 osoba. Bila je to jedna od najvećih industrijskih katastrofa u Indiji.

Ova djevojka preživjela je zahvaljujući bočici vode i keksima koje je ponijela kobnog dana na posao.

>>Čudo! Živu ženu izvukli iz ruševina nakon 17 dana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije