Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtve narkobandi

Nove žrtve narkobandi. U Meksiku pronađeno 17 izmasakriranih tijela

meksiko
Reuters/PIXSELL
17.09.2012.
u 08:09

Tamošnje vlasti još nisu otkrile identitet pronađenih muškaraca, no medijima su otkrili da su tijela pronađena bez odjeće i osakaćena te s lancima oko vrata.

Samo tri dana nakon što je meksička policija pronašla 16 leševa u kombiju pokraj grada Coyuca de Catalána u nedjelju je na farmi u gradu Tizapan el Alto pronađeno još 17 izmasakriranih tijela muškaraca, prenose strani mediji. Mrtva tijela pronađena su na dan kada je Meksiko slavio Dan neovisnosti.

Tamošnje vlasti još nisu otkrile identitet pronađenih muškaraca, no medijima su otkrili da su tijela pronađena bez odjeće, osakaćena i međusobno povezana lancima oko vrata.

>>Novi masakr u Meksiku – u kombiju pronađeno 16 leševa

Pretpostavlja se da su ubijeni na nekom drugom mjestu, a potom bačeni na farmu uz cestu. Vlasti također nisu otkrile tko se krije iza ovog zločina, no poznato je da je to mjesto samo jedno od područja u Meksiku koje je pogođeno sukobima narkobandi, koje u borbi za prevlast na tržištu ne susprežu ni pred čim. U pucnjavi koja se u nedjelju navečer dogodila u blizini mjesta gdje su pronađena tijela poginule su dvije osobe.

Predsjednik Felipe Calderon krajem prošle godine poslao je pojačanja kako bi suzbio nasilje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije