Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaški napad u Pakistanu

Nova eksplozija u Pakistanu, najmanje 35 poginulih

pakistan, bolnica
Arhiv VL/Reuters
02.11.2009.
u 08:04

Rawalpindi je oko 30 kilometara udaljen od pakistanskoga glavnog grada Islamabada i sjedište je zapovjedništva pakistanske vojske. Prema riječima policijskih dužnosnika još je najmanje 65 ljudi ranjeno.

Rano jutros eksplozivna naprava eksplodirala je u trgovačkom dijelu pakistanskog grada Rawalpindia, ubivši pritom najmanje 35 ljudi, javlja CNN.

Prema riječima policijskih dužnosnika još je najmanje 65 osoba ranjeno, a svi su stradali dok su čekali u redu za isplatu mjesečne plaće.

Rawalpindi je oko 30 kilometara udaljen od pakistanskoga glavnog grada Islamabada i sjedište je zapovjedništva pakistanske vojske.

Proteklih tjedana Pakistan je bio česta meta napada islamskih militanata, posebno nakon pokretanja ofanzive pakistanske vojske u blizini pakistansko-afganistanske granice.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
strsica
07:10 03.11.2009.

Mogu si zamisliti sto bi drugima radili kada ovako sami sebe zatiru.

OB
-obrisani-
12:08 02.11.2009.

Gadafi je imao pravo Svaki musliman treba dobiti po jednu atomsku bombu, inace nece za 100 godina rijesiti muslimansko pitanje! Bravo Gadafi, da i ti jednom pravo imas

PO
pocrn
19:30 02.11.2009.

..tja..sada ce izmedju muslimana nastati utrka tko ce brze bolje \"sebi\" pripisati ovaj zločin.... ...nad čime se pametan stidi i zgraža, kreteni i ubojice se diče.!Bok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije