Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanari ogorčeni

Nesvakidašnji prizor na krovu stambene zgrade!

Zgrada u Zenici
Foto: D. Pašalić/Dnevni Avaz
26.02.2018.
u 10:40

Od terase na krovu on je odlučio napraviti objekt koji nalikuje na kuću, ali bez suglasnosti nadležnih službi i stanara zgrade

Da u Bosni i Hercegovini može raditi tko što i kako želi, najbolje svjedoči primjer iz Zenice, gdje je jedan Zeničanin na krovu stambene zgrade napravio pravu kuću.

Ovaj nesvakidašnji prizor u zeničkom naselju Jalija, na Jalimanovu putu, godinama izaziva pozornost prolaznika, ali i gnjev stanara te zgrade - piše Avaz.ba. Od terase na krovu on je odlučio napraviti objekt koji sliči kući, a bez suglasnosti nadležnih službi.

Fotografija ove neobične građevine nedavno je postavljena i na društvenim mrežama, gdje je postala hit i izazvala je brojne, uglavnom negativne, komentare. Semira Karić iz Službe za urbanizam, imovinsko-pravne i geodetske poslove te katastar nekretnina grada Zenica kazala je kako je građanin Safet Agović od njih zatražio suglasnost za gradnju, ali istu nije dobio.

- U vezi s gradnjom kuće na zgradi, ova služba nije izdala odobrenje, čak je dva puta davala odbijenicu. Koliko imam informacije, Služba za inspekciju donijela je odluku o rušenju, ali do danas to nije realizirano – objašnjava Karić.

Od vidno ogorčenih stanara ove zgrade doznaje se da Agović nije dobio nikakvu suglasnost ni od stanara.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Zgrada u Zenici
1/30

Komentara 21

DU
Deleted user
13:19 26.02.2018.

možda čovjeku prokišnjava, pa je izgradio krov:)

FN
Fr@njo
12:43 26.02.2018.

za ovu nadogradnju treba dodijeliti nagradu..uljepsao je djelo iz revolucije.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:01 26.02.2018.

Zidar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije