Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisana rješenja za rušenje

U Srbiji 1,5 milijun bespravno izgrađenih objekata

bespravna gradnja
Marko Prpić/Pixsell
11.11.2014.
u 11:18

Za srpsku državnu televiziju ministrica je rekla kako su napisana rješenja za rušenje 2.600 objekata koji ili ugrožavaju sigurnost građana ili su izgrađeni na Zlatiboru ili tari, zaštićenim prirodnim rezervatima

Srpska ministrica graditeljstva i prometa Zorana Mihajlović, izjavila je sprskim medijima da je u Srbiji 1,5 milijuna bespravno izgrađenih objekata i morat će ih se srušiti 20 posto ili 300 tisuća. Za srpsku državnu televiziju je rekla kako su napisana rješenja za rušenje 2.600 objekata koji ili ugrožavaju sigurnost građana, ili su izgrađeni na Zlatiboru ili Tari, srpskim zaštićenim prirodnim rezervatima, te dodala da je u Beogradu 400.000 nelegalnih objekata.

Dodala je kako će svi objekti koje ne ugrožavaju sigurnost građana i nisu izgrađeni u parkovima prirode, biti legalizirani.

>> Bespravna gradnja, korupcija i svađe zbog ‘dotepenaca’

 

Komentara 4

PO
podravec
21:49 11.11.2014.

Koga još osim naših vladajućih zanima Srbija. Ma nek rade što hoće ali daleko im kuća

IS
istri
12:18 11.11.2014.

ako je nekad neka vlast dozvolila gradnju nije te briga sto je nekad bilo, ti vodi brigu sta se desava u tvojoj novoi stvorenoj drzavi. zastare za gradnju (nekadasnju)nema zastare a za ubojtva ima, jer ubojtva nisu cinili oni kojikoji su gradili ,neko je gradijo neko je ubijao, prvoga sudite a drugome dozvoljavate nakon ubojstva da se bavi rusenjem. to ti je Nova demokratska tvorevina.

AA
aabbcc
15:33 11.11.2014.

1,5 milijun bespravno ...ako je X 4 osobe u objektu tada je to vise od pola drzave ili demokratska vecina .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije