Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15-godišnjakinja

Nestala u Topuskom: Potraga za maloljetnom Ružom Velić

Ruža Velić
Foto: nestali.hr
07.01.2019.
u 16:09

Ruža Velić je inače prijavljena u mjestu Skakavac, na karlovačkom području, a boravište joj je u Hercegovačkoj ulici u Splitu.

Policijska uprava sisačko-moslavačka raspisala je potragu za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003. godine, koja je nestala 22. prosinca prošle godine s adrese u Topuskom gdje je tog dana boravila.

Ruža Velić je inače prijavljena u mjestu Skakavac, na karlovačkom području, a boravište joj je u Hercegovačkoj ulici u Splitu.

Mršave je tjelesne građe, visoka oko 165 centimetara, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper hlaće, tenisice i maslinasto-zelenu jaknu.

Kako dosadašnje mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom policija poziva građane da ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave elektroničkom poštom na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na telefon 192. 

Video - Obilježen međunarodni Dan nestalih osoba

Komentara 7

ZA
Zagy154
16:22 07.01.2019.

a kaj je ovo fotka mame ili??

IV
ivica.vranjic
17:34 07.01.2019.

Napunila 15 godina i udala se...

BA
bazinga
18:04 07.01.2019.

Tek će joj sad porast cijena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije