Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao Facebook

Nakon tjedan dana potrage pronađena 16-godišnja Ivona Lauš iz Osijeka

Ivona Lauš
Foto: Facebook
29.08.2018.
u 09:21

Ivonu su pronašli, a njezina je sestrična vijest objavila na društvenoj mreži u utorak navečer

Ivona Lauš, kojoj se u subotu 25. kolovoza izgubio svaki trag, pronađena je u Aljmašima.

Njezina sestrična Dora Marijanović objavila je na Facebooku kako je Ivona otišla od kuće u srijedu 22. kolovoza, a od subote 25. kolovoza gubi joj se svaki trag. Srećom, Ivonu su pronašli, a njezina je sestrična vijest objavila na društvenoj mreži u utorak navečer.

Foto: screenshot/Facebook

Ivona, 16-godišnjakinja, napustila je svoj dom još 22. kolovoza, a članovi obitelji za dnevnik.hr kažu kako  ih je dojava s Facebooka uputila  s policijom u Aljmaš, gdje je nestala djevojka i pronađena.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar bambin@
bambin@
09:41 29.08.2018.

Svjesno oztici od kuce i znati da ce nastati panika i ne javiti se nikome!? E mala ,vidjela bi ti da si moja.djeca imaju previse maha i slobode,a roditelji im ne smiju nista.generacija plavog telefona.

VK
VKSS
09:42 29.08.2018.

Marš,ja se svojima i ovoliko godina javim...jadna mema mobitel,facebook,viber,mesinger....i jos 100 raznih apl pa se nije mogla javiti,a stalno pilje u ekran

DR
Drmiha
11:00 29.08.2018.

ne postoji tek tako izreka da je batina nastala iz raja. ali opet bolje da cutim posto i ja imam i zensku djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije