Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PULI

Nestala majka troje djece, izašla iz stana i od tada joj se gubi svaki trag

Nestala Marinela Raunić
Foto: Screenshot/Vijesti.hr
19.02.2020.
u 13:52

Majka je inače odlazila samo u trgovinu i kod prijateljice. Kćer navodi kako je ova situacija vrlo čudna i da se to nikada prije nije dogodilo. U stanu je ostavila mobitel i ključeve.

Marinela Raunić (61) nestala je 13. veljače u Puli. Otišla je iz svoga stana i od tada joj se gubi svaki trag. Njezina kćer rekla je kako se majka na dan nestanka ponašala uobičajeno

'Ujutro sam se spremala za posao, a moja majka je bila budna kao i obično. Ispratila me do ulaznih vrata i sve je bilo kao i inače. Rekla mi je 'vidimo se kada dođeš s posla'.

Majka je inače odlazila samo u trgovinu i kod prijateljice. Kćer navodi kako je ova situacija vrlo čudna i da se to nikada prije nije dogodilo. U stanu je ostavila mobitel i ključeve, pišu Vijesti.hr.

'Majka i ja smo bile jako povezane. Uvijek mi je govorila i povjeravala se o problemima i kada bi ju nešto mučilo. To jutro bilo je obično kao i uvijek, ali nažalost, dan nije završio kao i obično', rekla je zabrinuta Romina te dodala kako majka nije imala nikakvih zdravstvenih problema

U Policijskoj upravi istarskoj rekli su kako imaju prijavljen i evidentiran nestanak Marinele Raunić.

"Intenzivno radimo na slučaju odnosno na pronalasku nestale osobe. Nažalost, zasad nemamo korisnih informacija, pa molimo i pomoć građana da nam dojave ako imaju informacije koje bi mogle pomoći",  rekla je glasnogovornica Policijske uprave istarske, Nataša Vitasović.

Nestala Marinela Raunić sitnije je tjelesne građe. Visoka je 150 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu marke Puma, plave traperice i crvene tenisice. Sa sobom je ponijela tamnoplavu torbu.

Policija moli za pomoć. U slučaju da netko posjeduje informacije o nestaloj osobi neka obavijesti najbližu policijsku postaju ili nazove na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije