Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više mu se ne javlja

Upoznao djevojku preko interneta i dao joj pristup računu. Prevarila ga i nestala

Računalo
GettyImages
10.02.2020.
u 12:24

Žena je podigla sredstva s njegovog računa, a uplatio joj je i određeni novčani iznos

PU požeško-slavonska izvijestila je da su u petak od 35-godišnjaka s područja Požege dobili prijavu da je početkom veljače putem interneta i društvenih mreža upoznao osobu kojoj je omogućio korištenje novčanih sredstava sa svog računa.

Žena je potom podigla sredstva s njegova računa. Nakon toga joj je i uplatio određeni novčani iznos nakon čega mu se ona više ne javlja te se muškarac smatra prevarenim.

"Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i protiv počinitelja podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela „Prijevara“", kažu iz policije.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:45 10.02.2020.

Ja u tom slučaju ne vidim prijevaru već školovanje. Valjda je sada pametniji i nešto je naučio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije