Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
155 16°C
  • AnteizmalogZGa:

    Ja sam rođen u Lici, gdje postoji tradicija svinjokolje i izrade raznih delicija od svinjetine. Ali mogu reći....zbog svog prijateljstva sa dalmatincima .... slavoncima....zbog dugogodišnjeg eksperimentiranja i primjene znanja Slavonaca ...Dalmatinaca ....nas Ličana, mogu s poniznosti reći....svi Pijevci....svi bjelosvjetski "stručnjaci".....svi.....mogu ... prikaži još!ogu se sakriti ako nemaju domaću uzgojenu, i u nekoliko sati...dana....usoljenu šunku...na kraju ....pršut. Neka mi oproste svi koji su vjerujem daleko bolji od mene ....ili veći proizvođači, ali bez ovih nekoliko činjenica NEMA pršuta niti šunke. TOČKA

  • deda1234:

    Kloniret svinju da ima berem deset nogu... I naravno sve moraju bit zadnje

  • Superhero:

    nas prsut, pogotovo Istarski je TOP - nije nimalo ispod Jamon IBerico ili San Daniele.. dapace. Samo problem je da je previse skup za nasu kupovnu moc a 'made in Croatia' jos nije 'cool' kao brand. Daj ti glupom Amerikancu ... prikaži još!u San Daniele ili dobar Istarski prsut, izabrat ce San Daniele samo zato sto je Talijanski. Tako i sa vinima.

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Alemka Markotić dolazi u banske dvore
4
Mjere opreza

Markotić odgovorila hoće li hotel morati u karantenu, ako se utvrdi da je jedan gost zaražen

Crobarometar

Političari gube popularnost stečenu u koronakrizi: U padu i Milanović, i Plenković, i Škoro

10
Knin: Izjave nakon javne rasprave o proglapenju Dinare parkom prirode
OTKRIVEN TAJNI MEMORANDUM

'Izvoz nafte isto je što i izvoz trupaca umjesto namještaja'

7