Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar uz Večernjak

Ne propustite novogodišnji Večernjak: Darujemo veliki horoskop za 2017. godinu

dvobroj
Foto: VL
30.12.2016.
u 13:30

U dvobroju koji izlazi 31.12. darujemo veliki horoskop za 2017. godinu

U subotu 31.12. u novogodišnjem Večernjaku donosimo mnoštvo sadržaja i dar – veliki horoskop za 2017.. Saznajte što možete očekivati u ljubavnom životu, kako bi vam se mogla razvijati karijera te hoćete li možda imati zdravstvenih tegoba. 

U dvobroju također donosimo intervju s premijerom Andrejom Plenkovićem koji govori o kupnji Ine, odnosima sa Srbijom i Rusijom, političkoj situaciji u Hrvatskoj i skorim lokalnim izborima, budućnosti EU.

Pročitajte i Obzorova predviđanja za 2017. – što Hrvatsku, EU i svijet očekuje u politici, gospodarstvu, znanosti, kulturi, sportu, novinarstvu i na internetu.

Iz pera Ratka Boškovića saznajte sve o odnosu Hrvatske i MOL-a- od ljubavi i idile do otvorenog rata.

Ne propustite savjete za novi početak u novoj godini, a pronađite i mnoštvo recepata za novogodišnji stol: kako ispeći najbolji odojak i janjetinu, skuhati sarmu te novogodišnju tortu i prhke kolače.

Sve ovo, ali još i više pročitajte u posebnom, novogodišnjem dvobroju Večernjeg lista u subotu 31.12..

Puno ljubavi, sreće, zdravlja i uspjeha u novoj godini želi vam Večernji list. 

Komentara 1

PA
pandora
15:29 30.12.2016.

Hrvatska je jedna od preljepih zemalja Za nas povratnike je problem zdrastveno osigoranje Hrvati nemojte toliko kukati moram priznati daje to sramota koliko se zalite nigdje u svjetu ne tece med i mljeko Pozdrav iz Canade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije