Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBDUKCIJA BEZ REZULTATA Pozvana obitelj nestale Slovakinje radi analize DNK

Ne može se otkriti uzrok smrti tijela nađenog u moru kraj Murtera

19.01.2009.
u 18:50

ŠIBENIK – Liječnici Odjela patologije Opće bolnice Šibenik nisu puno pomogli u razrješavanju misterija nepoznatoga mrtvog ljudskog tijela koje je jugo izbacilo na otočić Vinik Veliki kod otoka Murtera.

Vanjskim pregledom tijela, koje su u subotu pronašli mještani, nisu nađeni tragovi fizičkog nasilja, a zbog promjena koje su nastale raspadanjem tijela, točan uzrok smrti nije moguće otkriti. Još nije utvrđen ni spol ni približno vrijeme smrti.

Na obdukciji su izuzeti uzorci tkiva za DNK vještačenje, a oni će, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, biti dostavljani Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu.

Jedina nestala osoba na tom području za kojom potraga još traje slovačka je državljanka Viera Malovikova (49), koja je nestala 31. listopada prošle godine nakon večere sa suprugom Lubomirom u restoranu “Kezo” u Murteru.

Prema riječima glasnogovornice PU šibensko-kninske Marice Kosor, obitelj Viere Malovikove pozvana je u Šibenik na prepoznavanje pronađenih odjevnih predmeta i nakita, a od njih će biti uzeti i DNK uzorci radi usporedbe s uzorcima uzetim s mrtvog tijela.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije