Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprikladno?

Navijačice šokirale izborom odjeće u kojoj su se pojavile na nogometnom terenu

navijačice
Foto: Screenshot YouTube
1/2
25.09.2017.
u 09:08

Srednjoškolke su se na stadionu pojavile u samostojećim čarapama s halterima

Navijačice jedne srednje škole u Miamiju šokirale su sve prisutne kada su se u poluvremenu utakmice američkog nogometa na terenu pojavile odjevene u izazovno donje rublje.

Srednjoškolke su se na stadionu tako pojavile u samostojećim čarapama s halterima, na nogama su imale čizme, dok su u jednoj ruci držale torbu, a u drugoj lepezu kojom su se hladile.

Nakon što se video pojavio na internetu, svi su se zapitali jesu li djevojke primjereno odjevene te smiju li uopće takve izaći pred publiku na stadionu.

Komentara 8

NE
nemanatrag
10:22 25.09.2017.

za vas novinare žute štampe bilo bi najbolje da su gole..gdje samo nalazite ovo medijsko smeće od vijesti!?

KR
kruti191
10:11 25.09.2017.

kaj tam nema bijelaca?

DO
domxerex
10:46 25.09.2017.

Budimo iskreni, prelijepo je to za vidjeti ali je primjerenije za spavaću sobu nego za stadion. Mojim curicama ne bih to dopustio iako sam siguran da one to ne bi ni htijele obući na javnom mjestu. Kažem u spavaćoj sobi je nešto savim drugo i to me se ne tiče tko što tamo radi dokle god ostaje unutar četiri zida spavaće sobe i i svi su sudionici suglasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije