Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao ih

Nisu imale dovoljno novca za vožnju pa se taksist odlučio na neviđeni potez

taksist
Foto: Thinkstock
18.09.2017.
u 08:15

Osamnaestogodišnje Sophie Heath i Yeva Wilcox naručile su taksi kako bi se odvezle kući, no kada ih je taksist ostavio pred kućom, nisu ni znale kakva ih drama čeka

Vozač taksija iz engleskog Newcastlea poludio je kada su mu dvije djevojke, koje je vozio iz noćnog kluba kući, rekle kako im nedostaje 60 penija da plate vožnju koja je iznosila ukupno 6.80 funti.

Osamnaestogodišnje Sophie Heath i Yeva Wilcox naručile su taksi kako bi se odvezle kući, no kada ih je taksist ostavio pred kućom, nisu ni znale kakva ih drama čeka.

Vozaču su rekle kako nemaju točno 6.80 funti te da im nedostaje 60 penija i zamolile ga da im oprosti, piše Metro. No, taksist nije preko toga mogao prijeći.

Tinejdžerice je optužio da ga ismijavaju i rekao im da uđu u kuću i probude roditelje te traže još novca.

One su potom na Snapchatu objavile što se dogodilo i napisale kako neće umrijeti zbog 60 penija.

– Za mene to nije samo 60 penija – rekao je vozač.

Kako mu djevojke nisu dale novac koji su mu dugovale, on ih je zaključao u automobilu i odvezao do obližnje policijske postaje ne bi li naplatio svoj dug. No policija mu nije mogla previše pomoći pa je djevojke ostavio ondje, a one su morale 20 minuta pješačiti do kuće.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar zagorac2
zagorac2
09:19 18.09.2017.

i ovo je clanak za koga a jeste drugovi novinarcici dno dna

Avatar kaznitelj
kaznitelj
09:38 18.09.2017.

Young teen sluts ,još su dobro i prošle..Inače,članak je glup do bola

SA
sanikol
17:11 18.09.2017.

Moram pohvaliti novinare VL. Ovaj tekst nisu oni napisali nego preveli sa Google translate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije