Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPETARSKA DRAMA

Nasilnik koji je premlatio vatrogasca također je vatrogasac: Čeka ga suspenzija

Foto: Facebook/ Vatrogasci Pučišća
13.06.2019.
u 13:04

Dozapovjednik DVD-a Pučišća nikada s Vilijem nije imao loših iskustva. Zaključuje da momak očito ima dva lica, a loše ispliva na površinu kad harači s društvom

Vatrogasca u Supetru je kako stoje premlatio drugi vatrogasac iz Pučišća, 22-godišnji Vili Martinić. Spomenuti momak je prošle godine priveden u Beogradu jer je s ostalim 'torcidašima' krao na benzinskoj postaji i crtao ustaške grafite. U toj nevolji mu je pomogao i ministar uprave Lovro Kuščević koji mu je omogućio da iz pritvora nazove roditelje.

Martinić je trenutno opet pritvoren zbog nedavnog napada gdje je s ostalim članovima Torcide namlatio četiri sezonca te teško ozlijedio vatrogasaca (26) koji je radnike štitio od podivljale skupine.

- Istina je, član je DVD-a Pučišća četiri ili pet godina, a od jučer je na stegovnom postupku. Tako je odlučio upravni odbor - potvrdio je za 24sata Marko Mladinić, dozapovjednik DVD-a Pučišća dodavši da ga sada čeka suspenzija.

- Ako mu se dokaže krivnja, najvjerojatnije će dobiti isključenje iz DVD-a - pojašnjava dozapovjednik DVD-a Pučišća koji nikada s Vilijem nije imao loših iskustva. Zaključuje da momak očito ima dva lica, a loše ispliva na površinu kad harači s društvom.

Podsjetimo, u Supetru je dvadesetak nasilnika pretuklo četiri sezonska radnika od kojih je bila i jedna djevojka. Pretučeni su se vraćali iz noćnog izlaska kada ih je grupa nasilnika zaskočila i pretukla. Od dvadeset ljudi koji su ih pretukli, policija je uhitila dvojicu. Pretučen je i jedan član supetarskih vatrogasaca Toma Domančić koji se suprotstavio grupi koja ih je napala, bacala na pod i cipelarila. Na kraju je završio u splitskom KBC-u s višestrukom frakturom nosne kosti

 

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:43 13.06.2019.

Koliko još tih “Daruvaraca” šeće Hrvatskom? Goli otok opet pod hitno otvorit! Pa nek’ lupaju po istomišljenicima pri dolasku pa zatim po kamenju na dnevnom zadatku.

TH
thu
13:24 13.06.2019.

Wow koja opaka kazna...isključenje iz vatrogasnog društva! To mu je u biti samo jedan plus. Sada bude imao više slobodnog vremena za mlačenje nedužnih civila kada izađe sa čoporom van na ispašu...

5
5
13:55 13.06.2019.

Ako ima pravde, čeka njega 5 godinica zatvora. Ako je Daruvarac mogao dobiti toliko za premlaćivanje iz ljubomore, ovaj bi svakako trebao dobiti više za premlaćivanje iz mržnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije