Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domankuš

Napali policijsku ophodnju: Ozlijeđeni policajac i napadač

policija (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
28.05.2012.
u 17:35

Neslužbeno doznajemo da su policajci vršili provjeru na zahtjev kolega iz Križevaca, na čijem su području neki od mještana Domankuša, inače doseljenici s Kosova, sudjelovali u tučnjavi u jednom od tamošnjih ugostiteljskih objekata

BJELOVAR – Ophodnja bjelovarske policije napadnuta je danas u Domankušu nedaleko Bjelovara, potvrdili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Tom je prilikom ozlijeđen jedan od policijskih službenika i oštećeno je policijsko vozilo.

Neslužbeno doznajemo da su policajci vršili provjeru na zahtjev kolega iz Križevaca, na čijem su području neki od mještana Domankuša, inače doseljenici s Kosova, sudjelovali u tučnjavi u jednom od tamošnjih ugostiteljskih objekata. Po dolasku u Domankuš, bjelovarske policajce fizički je napala skupina tih mještana nakon čega su policajci bili prisiljeni pozvati pomoć. Na teren su upućene dodatne policijske snage, no dok su stigle na mjesto događaja, brojniji nasilnici, doznajemo, već su ozlijedili jednog od policajaca i potom pobjegli.

Također neslužbeno doznajemo da je u tom napadu ozlijeđen i jedan od napadača te je istodobno s policajcem prebačen u bjelovarsku Opću bolnicu. O kakvim je ozljedama riječ, zasad još nije poznato, no prema izvorima bliskim policiji životi im nisu ugroženi.

Više detalja o ovom nemilom događaju bit će poznato nakon očevida.

Komentara 19

NI
nikolaus
09:35 29.05.2012.

MALI 1986:Što tebi na čelu piše da si iz kosova.

XD
xdm45
17:48 28.05.2012.

Umisli si da su na Kosovu nečemo valjda i sa njima imati problema.. Eto lijepo ih prihvatiš,a oni se bahate treba ih poslati nazad ako se ne žele ponašati kako treba..

JO
joso
07:33 29.05.2012.

šiptarija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije