Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe, uzeo nož s hladnjaka i ubo ga

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
14.07.2018.
u 10:52

Oštećenik je zadobio teške i po život opasne ozljede

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, nakon provedenog pripremnog postupka, zatražilo je da se 17-godišnjaku odredi kazna maloljetničkog zatvora zbog pokušaj ubojstva.

Tereti ga se da se 17. svibnja u 13.40, u obiteljskom stanu na području Županije splitsko-dalmatinske, prvo posvađao s oštećenikom, da bi potom s hladnjaka uzeo kuhinjski nož te ga ubo u predjelu abdomena. Oštećenik je zadobio teške i po život opasne ozljede (ubodne rane, oštećenja unutarnjih organa i unutarnje krvarenje), a život mu je spašen pravovremenom liječničkom intervencijom u Kliničko-bolničkom centru Split gdje je operiran i zadržan na liječenju.

Tužiteljstvo traži da se 17-godišnjaku, sukladno Zakonu o sudovima za mladež odredi maloljetnički zatvor, te da mu se produlji mjera privremenog smještaja maloljetnika u ustanovu socijalne skrbi.

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
19:22 14.07.2018.

" uzeo nož s hladnjaka i ubo ga"?....koga ili što? hladnjak?

DH
dalibor.hren
11:26 14.07.2018.

Promijenili stil: do jučer bi pisalo: "Hrvatski državljanin......"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije