Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost od bijega

Turski kuhar s kruzera uhićen u Splitu: pokušao silovati 68-godišnjakinju

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.07.2018.
u 13:23

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu sumnja da je 26-godišnji Turčin nedjelo počinio u alkoholiziranom stanju 9. srpnja oko 23,20 sati

Turski kuhar koji je na kruzeru doplovio do Splita uhićen je zbog pokušaja silovanja 68-godišnje žene, a sud mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor. 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu sumnja da je 26-godišnji Turčin nedjelo počinio u alkoholiziranom stanju 9. srpnja oko 23,20 sati na neosvijetljenom djelu u blizini stambene zgrade na Ravnim Njivama  u nakani da žrtvu spolno iskoristi.

Sudac istrage turskom državljaninu odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, izvijestilo je državno odvjetništvo.

Prema neslužbenim podacima, osumnjičenik je u Split stigao kruzerom na kojem radi kao kuhar, a napadnutu ženu spasili su građani koji su čuli njeno dozivanje u pomoć.

Ključne riječi

Komentara 5

KE
kelab
22:51 13.07.2018.

Za njih smo samo Kufari (potrosna nevjernicka roba).

MO
matK.O.
16:02 13.07.2018.

to im je u krvi!!

Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
10:35 14.07.2018.

Da je to netko naš u Turskoj učinio, osudili bi ga min. na godinu dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije