Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kutina

Nakon sudara konja i automobila prijava instruktorici jahanja

Sandra Prevendar Nekvapil
VL
25.10.2010.
u 14:53

Mlada jahačica (12) konjem je zapela za automobil. Policija je prijavila instruktoricu jer "nije poduzela sve potrebne mjere kako bi izbjegla prometnu nesreću".

Instruktorica jahanja Sandra Prevendar Nekvapil iz Kutine bit će prekršajno prijavljena jer nije poduzela sve potrebne mjere kako bi izbjegla prometnu nesreću u kojoj su u petak sudjelovali konj i osobno vozilo, priopćila je sisačka policija. Naime, u petak, 22. listopada oko 16 sati, u nenaseljenom dijelu Zagrebačke ulice u Kutini, 12-godišnja jahačica se uz svoju instruktoricu jahanja Sandru Nekvapil na konju kretala pločnikom ulice kad se konj u jednom trenutku trznuo i izašao na prometnu traku.

Djevojčica je tom prilikom metalnim nosačem za nogu udarila u vanjsko ogledalo i zadnji blatobran automobila koji je u tom trenutaku naišao, a kojim je upravljao 44-godišnjak s područja Kutine.

Policija je priopćila da ni jahačica, a ni konj nisu ozlijeđeni, nego je na automobilu nastala samo materijalna šteta te da će zbog nepoduzimanja svih potrebnih mjera da konj u ovom slučaju bez nadzora ne izađe na cestu policijski službenici prometne policije Kutina prekršajno prijaviti instruktoricu.

Sama instruktorica ne slaže se u potpunosti sa službenom verzijom događaja.

– Konj i vozilo su se mimoilazili i djevojčica je nogom u stremenu zapela za automobil. S vozačem smo se naknadno dogovorili oko podmirivanje minimalne štete, kazuje nam Sandra Prevendar Nekvapil koja dugo godina radi kao instruktor jahanja u vlastitoj školi jahanja. Ona je dodala kako nema nikakvih informacija da je protiv nje podnesena ikakva prijava, a potvrdila nam je da ni djevojčici, a ni konju nisu prijetile nikakve ozljede.

Komentara 1

TI
tintilinic100
10:21 26.10.2010.

Da je ovo članak o nečem drugom, ova mlada jahačica bila bi djevojčica. Znači djevojčica je sjela na konja i oštetila tudju stvar. Ona nije smjela upravljati konjem. Ovdje bi trebalo kazniti i roditelje jer su dopustili da joj dijete vozi ovako golemu životinju:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije