Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UČINJEN PROPUST

Nakon priče Večernjeg maknut šef sigurnosti. Izgubili smo rusku jahtu, Hrvatska je osramoćena

20.01.2023.
u 14:15

Iako je jahta po nalogu Butkovićeva ministarstva bila zapečaćena te je vlasnicima i posadi uručena dokumentacija o zabrani približavanja i upravljanja plovilom - ona je ipak nestala. Pokazalo se da su ključan propust napravila Lučka kapetanija u Šibeniku koja se nalazi pod jurisdikcijom spomenutog ministarstva.

Komentara 16

ST
StariSokol
14:56 20.01.2023.

Čuj samo maknut. Bez "podmazivanja" jahta nije mogla isploviti.

MI
Mislav28
15:02 20.01.2023.

Uzeo neko lovu, smjenjen i nikom ništa lova mu ostaje to vam je Hrvatska. Isplatilo mu se ne mora radit više čitav život.

SE
serafin002
14:38 20.01.2023.

Koliko prstiju je slučajni imao u tom pekmezu ? Koliko kriminala je počinio taj štetočina, no on nema straha jer DORH, USKOK, mediji su levi koji štite svoje kriminalce i zločince poput Perkovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?