Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik Vlade Božidar Pankretić otvorio u Slavonskom Brodu novu sportsku dvoranu i 14. Katarinski sajam

Nakon 20 godina gradnje u Slavonskom Brodu otvorena dvorana

pankretić
Ivica Galović/PIXSELL
27.11.2009.
u 14:17

Gradnju je prekinuo rat, a nastavljena je tek prije osam godina. Površina objekta je 11.488 četvornih metara i ima tri dvorane, od kojih je najveća kapaciteta 2200 sjedećih mjesta.

SLAVONSKI BROD - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić u Slavonskom Brodu svečano je otvorio novu sportsku višenamjensku dvoranu "Vijuš", u čiju je gradnju uloženo 38,5 milijuna kuna iz programa CEB5 i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, te još 9 milijuna kuna iz proračuna grada Slavonskog Broda.

Radost Brođana u povodu otvorenja vijuške dvorane je velika jer je njezina gradnja započeta prije punih 20 godina, 27. prosinca 1989.

Gradnju je prekinuo rat, a nastavljena je tek prije osam godina. Površina objekta je 11.488 četvornih metara, i ima tri dvorane, od kojih je najveća kapaciteta 2200 sjedećih mjesta.

- Ovo je potvrda Vladine orijentacije da u razvoj Brodsko-posavske županije puno ulaže, i da će se ulagati još više, pa pozivam sve jedinice lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj i drugim županijama ovog dijela Hrvatske da kvalitetne projekte kandidiraju za novac iz državnog proračuna i europskih razvojnih fondova - kazao je Božidar Pankretić, koji je potom u istoj dvorani svečano otvorio 14. Katarinski sajam malog i srednjeg poduzetništva, na kojem sudjeluje rekordnih 200 obrtnika i drugih izlagača iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Komentara 5

BR
brodjanin
14:52 27.11.2009.

\"Ovo je potvrda Vladine orijentacije da u razvoj Brodsko-posavske županije puno ulaže, i da će se ulagati još više\" kako vas nije stid? nakon 8 godina gradnje ovo izjaviti a to je samo dvorana. To što ste unazadili grad Brodd i brodsko posavku županiju zadnjih 15 godina? razjebali tvornice, ostavili ljude bez posla itd. Brod je sada gori i od Vukovara koji je cijeli bio srušen u ratu

BR
branitelj
15:41 27.11.2009.

ovom pankretiću se tata od srama prevrče u grobu

MI
milton
16:26 27.11.2009.

smrad od pankretića, jadan stari Joža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije