Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik Vlade Božidar Pankretić otvorio u Slavonskom Brodu novu sportsku dvoranu i 14. Katarinski sajam
Povratak na članak

Nakon 20 godina gradnje u Slavonskom Brodu otvorena dvorana

Gradnju je prekinuo rat, a nastavljena je tek prije osam godina. Površina objekta je 11.488 četvornih metara i ima tri dvorane, od kojih je najveća kapaciteta 2200 sjedećih mjesta.

Komentari 5

BR
brodjanin
14:52 27.11.2009.

\"Ovo je potvrda Vladine orijentacije da u razvoj Brodsko-posavske županije puno ulaže, i da će se ulagati još više\" kako vas nije stid? nakon 8 godina gradnje ovo izjaviti a to je samo dvorana. To što ste unazadili grad Brodd i brodsko posavku županiju zadnjih 15 godina? razjebali tvornice, ostavili ljude bez posla itd. Brod je sada gori i od Vukovara koji je cijeli bio srušen u ratu

VL
BR
branitelj
15:41 27.11.2009.

ovom pankretiću se tata od srama prevrče u grobu

VL
MI
milton
16:26 27.11.2009.

smrad od pankretića, jadan stari Joža

VL
OB
-obrisani-
20:18 27.11.2009.

Zašto \"jadan stari Joža\" Pa on je bio \"inovator\" ovog kriminala i nemorala u Hrvatskoj.Bio je poput Mesića.Bog Janus sa dva lica.

VL
DD
ddh
11:38 28.11.2009.

Sigurno da tu nije mjesto Pankreticu. Mediji presucuju uloge Cacica, Milanovica i Linica. Da nije bilo njih nebi bilo niti dvorane. Zato gosp. Pankreticu zapamtite, da sve dobro sto se u ovoj drzavi napravi nije vasa, nego zasluga SDP-a i HNS-a. Vi ste jedan od onih, koji je slavne tekovine predhodnika tih partija, poput Golog Otoka, poput bodljikave zice na granicnim prijelazima puput verbalnog delikta stavio izvan snage. Pa kad se onda pojavite na objektu koji je u prvom redu iniciran o ostvaren plemenitim radom jednog Cacica, Milanovica, Linica i lijevih zapadnobalkanskih medija, onda je to malo previse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.