Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

Nije ju htio ni zagrliti: Nakon 17 godina pronašla otetog sina, a on ju je odbio

dijete krevetić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.01.2014.
u 20:13

Najtužnije od svega jest što je njihova sina prodao suprug bogatoj obitelji

Otmica djeteta iznimno je traumatično iskustvo, a jedna je majka imala tu sreću opet pronaći svoga sina. A tada je dobila drugi udarac – sin nije htio imati nikakve veze s njom. Sedamnaestogodišnja potraga za djetetom Kineskinju Ye Kinxiu stajala je braka i doma.

Sada, sa 59 godina, sama i bez obitelji Ye pomaže drugim obiteljima u potrazi za njihovom djecom.

Šestogodišnji sin Ye Kinxiu nestao je 1993., a u potrazi za svojim djetetom Ye je prošla kroz 10 kineskih provincija, skupljala je smeće i prala suđe da bi preživjela, a spavala je u parkovima. Umalo je i umrla, a najtužnije od svega jest što je njihova sina prodao suprug bogatoj obitelji. On ju je molio da prestane tražiti sina, a naposljetku ju je i ostavio.

Kada je Ye Kinxiu napokon pronašla svoga sina, on je nije želio ni zagrliti.

"Ne žalim što sam ga tražila"

S njom je proveo godinu dana, a ona se dodatno zadužila kako bi mu platila školovanje. No, on je nakon godinu dana pobjegao i nije joj se javio dvije godine. Iako joj je zadao bolan udarac svojim nestankom, Ye kaže kako ne žali što ga je tražila i pronašla. "Ne žalim što sam ga tražila. Njegova je stvar na koji način živi svoj život. Kada vam dijete nestane, ne možete ga prestati tražiti", rekla je Ye.

Svake je godine u Kini oteto nekoliko tisuća djece. "Kada vam otmu dijete, to je gore nego da vam iščupaju srce. Ako vam netko iščupa srce, to traje jednu sekundu, umrete i ničega više niste svjesni", ispričala je Ye, piše news.com.au. "Ako je vaše dijete nestalo i nije nađeno, tada vas svaki dan čim se probudite boli srce od razmišljanja", dodala je Ye.

>> Britanci privode provalnike koje sumnjiče za otmicu male Madeleine?

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:01 14.01.2014.

majčino srce je nešto najbolje na svijetu!

MA
mannheim
17:29 14.01.2014.

....i da joj se ponovo vrati....docekala bi ga rasirenih ruku ! ,,samo majka bezuvijetno voli i bezuvijetno prasta...!

LI
liliZG
11:10 15.01.2014.

mali je ispao bogati seronja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije