Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijetanje s ceste

Najmanje 14 poginulih u nesreći albanskog autobusa

autobus
Duško Marušić/Pixsell
18.07.2010.
u 08:23

Vlasti su priopćile da su među ozlijeđenima i tri djeteta koja su u vrlo teškom stanju.

Najmanje 14 ljudi je poginulo dok je 12 ozlijeđeno kada je autobus kojim su putovali pao niz 40 metara visoku liticu. Nesreća se dogodila 140 kilometara sjeverno od Tirane. Vlasti su priopćile da su među ozlijeđenima i tri djeteta koja su u vrlo teškom stanju.

Agencije prenose izjavu policije koja tvrdi da je nesreću prouzokovao iznenadni pljusak. Još uvijek nije poznato kolilko je točno putnika bilo u autobusu.

Ozlijeđeni su prebačeni na liječenje u Tiranu i Skadar, a u bolnicama su ih posjetili predsjednik i premijer. Vlada je ponedjeljak proglasila danom nacionalne žalosti i naredila spuštanje zastava na pola koplja.

Komentara 4

IB
istina_boli
10:29 18.07.2010.

Pa to je samo pola jedne normanle albanske obitelji! Kod nas bi to bilo pola zgrade!

IB
istina_boli
18:37 18.07.2010.

Zao mi te jer ocigledno nemas nikakvih iskustava sa siptarima, ali ne boj se , imas vremena steci ces i ta iskustva!

CH
Chiller
08:24 20.07.2010.

Svi mi,manje više imamo iskustva sa \"šiptarima\"... Vjerujem da svi jednako mislimo o njima,ali neću ovdje. Danas nije moderno reći istinu,pa se držim mode. Kao i svi koji će radije lagati i ja ću reći da su mi drag narod. Svejedno,žao mi ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije