Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Najavio kaznu za direktoricu nagrađenu po njegovim napucima

hajdaš
Matija Topolovec/PIXSELL
22.09.2013.
u 07:45

U rujnu ove godine ministar je zaprijetio smjenom direktorici Zračne luke Zadar Katici Pupić Bakrač jer joj je isplaćen bonus od 195.000 kuna.

– Ako su rezultati dobri i ako je to napravljeno vlastitim marom, nema nikakvih problema da uspješni menadžeri i uspješni direktori na kraju godine dobiju bonus – tako je govorio ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić 14. svibnja ove godine. No onda je u rujnu ove godine zaprijetio smjenom direktorici Zračne luke Zadar Katici Pupić Bakrač jer joj je isplaćen bonus od 195.000 kuna.

Hajdaš Dončić od zadarske direktorice sad traži da vrati taj novac. Ako ga ne vrati – leti. Zračna luka Zadar u 2012. godini uspješno je poslovala zbog mara te dugogodišnje direktorice. Bonus joj je isplaćen sukladno odluci Vlade o nagradama za uspješne direktore državnih i javnih poduzeća. Nadzorni odbor i Skupština zadarskog aerodroma odobrili su joj isplatu tog bonusa. Pupić Bakrač pristala je vratiti bonus, no traži pisanu odluku. Tu je i u pravu jer po kojoj bi osnovi samo na temelju telefonskog poziva pomoćnika ministra trebala vratiti taj novac.

>>Sprema se smjena direktorice ZL Zadar zbog spornog bonusa

>>Hajdaš Dončić među ženama: 
14 voditeljica obnovit će željeznicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije