Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 8°C
  • Diosiario:

    Postoji protiv Josipa Broza pravomoćna sudska presuda za terorizam i to bombaški terorizam. Pa ipak, ovakvim "aktivistima" nije problem veličati tog pravomoćno osuđenog terorista Broza. Licemjeri obični.

  • Agricola:

    Presuda haškog suda ne znači ništa jer nije zasnovana na dokazima i činjenicama. Zašto netko konačno ne kaže da se presuda protiv Kordića zasniva na promjeni iskaza jednog tajnog svjedoka koji je priznao da ga je Nobilo pritiskao da promjeni ... prikaži još! iskaz i da je još dodao da ne bi promijenio iskaz da se 2000. godine promijenila vlast? A što je najbolje, nakon ovog suđenja održalo se u Sarajevu suđenje Pašku Ljubičiću gdje je dokazano da je Kordića osuđen temeljem lažne promjene iskaza tajnog svjedoka u Haagu, da je Blaškić bio taj koji je izdao nezakonitu zapovijed a da Kordića uopće nije bio na tom sporno sastanku u hotelu Vitez. Vi da ste pravi napravili bi o tome intervju s Tomislavom Jonjićem koji je branio Ljubičiću, iznenadili bi se kad bi vidjeli kako stvarno stoje stvari u toj priči.

  • nik83:

    Ne zamjerite im previše, to su vječni studenti s Filozofskog, inače poznati kao besposličari, uz to ispranih mozgova. Trebaju i oni nešto "odraditi" da bi se osjećali malo korisnima u ovom društvu.

Još iz rubrike Vijesti

DIO JAPODSKE ZBIRKE

Rijedak predmet izložen u Arheološkom muzeju stradao u potresu

Švedski premijer Stefan Lofven
KORONA U SVIJETU

Švedski premijer: 'Zbrajat ćemo mrtve u tisućama, moramo se pripremiti'

62
Šime Strikoman:

Na milenijskim fotografijama snimio sam pola milijuna ljudi