Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U STUDENTSKOM DOMU
Povratak na članak

Na tribinu don Stojića i Darija Kordića upali aktivisti, umalo izbila tučnjava

Kontroverzno predavanje izazvalo je buru u javnosti, a sve je kulminiralo kada su među publiku ušli aktivisti koji su optuživali Kordića za ratne zločine

Komentari 270

DI
Diosiario
13:18 03.04.2019.

Postoji protiv Josipa Broza pravomoćna sudska presuda za terorizam i to bombaški terorizam. Pa ipak, ovakvim "aktivistima" nije problem veličati tog pravomoćno osuđenog terorista Broza. Licemjeri obični.

VL
NI
nik83
13:01 03.04.2019.

Ne zamjerite im previše, to su vječni studenti s Filozofskog, inače poznati kao besposličari, uz to ispranih mozgova. Trebaju i oni nešto "odraditi" da bi se osjećali malo korisnima u ovom društvu.

VL
AG
Agricola
12:48 03.04.2019.

Presuda haškog suda ne znači ništa jer nije zasnovana na dokazima i činjenicama. Zašto netko konačno ne kaže da se presuda protiv Kordića zasniva na promjeni iskaza jednog tajnog svjedoka koji je priznao da ga je Nobilo pritiskao da promjeni iskaz i da je još dodao da ne bi promijenio iskaz da se 2000. godine promijenila vlast? A što je najbolje, nakon ovog suđenja održalo se u Sarajevu suđenje Pašku Ljubičiću gdje je dokazano da je Kordića osuđen temeljem lažne promjene iskaza tajnog svjedoka u Haagu, da je Blaškić bio taj koji je izdao nezakonitu zapovijed a da Kordića uopće nije bio na tom sporno sastanku u hotelu Vitez. Vi da ste pravi napravili bi o tome intervju s Tomislavom Jonjićem koji je branio Ljubičiću, iznenadili bi se kad bi vidjeli kako stvarno stoje stvari u toj priči.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
12:57 03.04.2019.

ekstremna lijevica prouzročila je naj veća stradanja naroda u povjesti. Sjetimo se malo druga Staljina, druga Tita, druga Pol Pota, druga Kim Il-sunga i i drugih istaknutih članova lijevice. Zato su oni poslijednji koji mogu nekog prozivati za bilo kakve zločine.

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
13:06 03.04.2019.

Šteta što leftardi nisu dobili po njušci pa da im više nikad ne pade na pamet upadat na silu na ovakve događaje.

VL
GE
genex
14:15 03.04.2019.

ahmići su bili legitimni vojni cilj.tamo su bili naoružani turci.nije dokazano tko i kako je pobio civile koji su se tamo zatekli.kordić je žrtveno janje.pedro za kojeg su se svi dogovorili da visi.

VL
PL
Plamenac
13:02 03.04.2019.

Dario Kordić je sada slobodan građanin s pravima istim kao bilo tko drugi. Ovi lijevi aktivisti zaluđuju ljude i siju mržnju. Ne znam istinu je li kriv ili nije za te zločine u Ahmićima, ali "Dok sam još živ, želim poručiti svima da nisam počinio nikakav ratni zločin, da sam čist pred Bogom i svojom obitelji. A ako treba za istinu robijati još, eto me, spreman sam", govorio je Kordić. Govori se i ovo: "zločin nad Muslimanima u selu Ahmići planski su počinili i supočinili pripadnici engleske vojske („Britanci“) tada stacionirane u Srednjoj Bosni, i mudžahedini s ciljem započinjanja rata između Hrvata i Muslimana." Što je prava istina izgleda da nitko ne zna, ali osuđen je Dario Kordić.

VL
KA
kapunjohan
13:15 03.04.2019.

Nulta stopa tolerancije za nasilje važi za sve i na svakom prostoru , ne može jedno nasilje biti dozvoljeno a drugo ne, to stvara pravni nered u društvu. Što se tiče ,zločinac ili ne , pa čovijek je odradio kaznu i sad bi valjda po zakonu i demokraciji trebao biti slobodan i takvi ,,opravdani,, napadi su neopravdani i počinitelje treba kaznitin a ne ih nazivati nekim ,,aktivistima,, nego huliganima.

VL
TR
trabant7
13:30 03.04.2019.

Šteta da nisu malo bolje dobili po ljevičarskoj tamburi.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:37 03.04.2019.

cirkus.što bi bilo kad bi neki aktivisti upali među sudionike gay parade i izvikivali slogane u skaldu sa svojim viđenjem situacije. ovo što su upali vjerojatno su potomci onih profesora s filozofskog fakulteta koji su bili domaćini teroristima iz raf-a. a ako stojić može utjecati,umjesto ove patničke priče ,,svi su protiv nas a bog je naša nada,, bi možda bilo bolje da crkva uloži neki novac u privredu na prostorima gdje žive hrvati,a ne da lupaju milijune u građevinske projekte na kojima hrvati nisu zaradili niti jedne kune,materijal kojise ugrađuje na crkvama je sav iz uvoza,od toga ima koristi samo par mešetara a radnike uvoze iz srbije,ukrajine.da ne bi slučajno tko god od katolika zaradio nešto radeć na crkvi. nek meni dadu novac koji se slije u samo jednu iseljeničku župu tokom godine zaposlit ću 100 ljudi.

VL
OB
ObrenM
13:20 03.04.2019.

Ovo je teror lijevih.Oni niti obracenje zalutalih nebi dozvolili.Ne ulazeci u eventualnu krivnju Darija (koju je debelo odsluzio) ne dozvoljlavaju mu niti cvrstu vjeru.Nas Gospodin je kratko pred smrt obecao pokajniku sa svoje desne strane kriza,da ce jos danas s njim biti u Raju.Onaj sa lijeve strane nije se pokajao vec se je i izrugivao.Ovi lijevi ce se toga sjetiti u onaj neizbjezan dan.Ako ovih par redaka nekog od njih obrati-krasno bi to bilo.

VL
Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
15:53 03.04.2019.

extremna fasisticka ljevica u ruhu aktivizma i feminizma je posast 21 stoljeca koja bi zabranila sve pa cak i ljudsku slobodu, pogotovo ljudima koji ne spadaju u njihovu shemu.takve ispade se treba kaznjavati zatvorskom a pogotovo novcanom kaznom jer omalovazavaju covjeka i njegovu osnovnu slobodu. to su sudije i krvnici u jednoj osobi

VL
DU
Deleted user
14:20 03.04.2019.

Crveni fašisti! Takvi su i Šuflaja ubili na ulici.

VL
GE
genex
14:17 03.04.2019.

molim objaviti imena i prezimena tzv.aktivista.

VL
GA
Gambit
14:46 03.04.2019.

Ne ulazim u "treba li ne treba li" Kordić dobiti ovakvu prigodu. Samo želim kazati da apsolutno ne želim Hrvatsku kakvu ju Mrsić želi. Znači, nisam za bilo kakav neokomunofašistički režim. Nisam za financijske malverzacije koje smo vidjeli u njegovoj obitelji. Nisam za veličanje najvećeg zločinca, tj. Broza, kojega su Hrvati vidjeli.

VL
PU
paul-umpe
14:15 03.04.2019.

Da je Bog dao vise Kordica.Hrvati bi danas bili vecina kao i uvjek u sredisnjoj BiH

VL
KR
kruti22
13:25 03.04.2019.

zlaaata naša plenumaška, progresivno leva, kad nije po njihovom samo ruši&uništavaj!!!!

VL
ST
stric7
15:39 03.04.2019.

...josip broz je osuđeni terorist ... osudio ga je onodobni sud .... slažete li se vi koji Kordića osuđujete da je debeli , ćopavi broz terorist... uzmite u obzir koliko je civila u RH ćopavi sa svojom bandon pobio izvodećii terorističke akcije po željeznicama gorskog kotara...

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
17:06 03.04.2019.

Dario Kordić je slobodan čovjek. Ljevičari po sveučilištima misle da oni mogu određivatio tko može govoriti a tko ne. Napolje sa njima sa sveučičišta! A glede presude Kordiću, to je opet ta "zapovjedna kaznena odgovornost", trebao je znati što vojnici mogu učiniti a nije spriječio.

VL
CR
croban1111
15:53 03.04.2019.

Miralem, "levičar", lopov, skriva svoje porijeklo, fuj.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.