Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmetnula lažni?

Na navodnom Assangeovu kondomu nema njegova DNK

julian assange,ricardo patino (1)
AFP/PIXSELL
17.09.2012.
u 09:16

Riječ je o kondomu koji je švedskoj policiji dala navodna žrtva Assangeova seksualnog zlostavljanja

Na poderanom kondomu koji je Julian Assange navodno koristio pri silovanju WikiLeaksove volonterke nije pronađen njegov DNK, pokazali su forenzički nalazi, prenosi Daily Mail. Kondom je švedskoj policiji dala navodna Assangeova žrtva. Isti su forenzičari pak njegov DNK našli na kondomu koji je policiji predala druga WikiLeaksova volonterka koja je također tvrdila da ju je silovao.

>> Assange: Zapad nas vodi u perverzni tranzicijski totalitarizam

Podsjetimo, osnivač WikiLeaksa tražen je upravo zbog navodne umiješanosti u slučaj seksualnog zlostavljanja u Švedskoj. Ni sam Assange, koji se i nakon dobivanja azila u Ekvadoru skriva u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu, nije nijekao da se s volonterkama upustio u seksualne odnose, no inzistira da nije riječ o silovanju jer su one pristale na seks.

U policijskom izvještaju u kojemu se navode i informacije o kondomima piše i da 33-godišnja navodna žrtva tvrdi da ju je Assange više puta zlostavljao u njezinu stanu u Stockholmu te da je jednom prilikom suprotno njezinim željama namjerno poderao kondom. Assangeovi odvjetnici sada tvrde da bi činjenica da na kondomu koji je 33-godišnjakinja predala policiji nema DNK njihova klijenta mogla značiti da je riječ o lažnom kondomu.

Druga žrtva, 29-godišnjakinja koja je tvrdila da ju je Assange silovao dok je spavala, policiji je rekla kako joj nije smetao seks s Assangeom bez kondoma. Švedsko tužiteljstvo nije htjelo komentirati policijski izvještaj.

Ključne riječi

Komentara 11

GO
Goldy
09:44 17.09.2012.

Safety first,,,!!!!! Kome je jos do seksa nakon silnih napisa o stetnosti.....

pčelicamaja
09:57 17.09.2012.

Pa kako je onda Assangeov ako nije njegov DNK? I ova druga, spavačica, koju ni silovanje ne može probuditi. Da nije možda sanjala? Po onoj: " Što se babi htilo, to joj se i snilo."

DU
Deleted user
09:32 17.09.2012.

Ovi "silovatelji" su postali sve obazriviji prema svojem i "žrtvinom" zdravlju. Stignu i uspiju staviti kondom uza sve opiranje i ostaviti ga poslije za uspomenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije