Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u splitu

Na listi Sanje Bilač Ana Gruica, podržavaju je Kružić, Klarić...

sanja bilac,portal (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/4
18.03.2013.
u 14:30

Svojim dosadašnjim radom pokazala sam da neću dozvoliti da se na štetu grada rješavaju privatni interesi. Grad neće biti tvrtka za uhljebljenje raznih kadrova, poručila je Bilač

Sanja Bilač, donedavna najeksponiranija gradska vijećnica HDZ-a, a sada izbačena iz stranke, objavila je kandidaturu za splitsku gradonačelnicu i svoju nezavisnu listu za Gradsko vijeće. 

Na njezinoj su listi, kaže, mladi i sposobni ljudi, među kojima je i glumica Ana Gruica. Na predstavljanju su bili i simpatizeri koji su joj došli dati podršku: Dejan Kružić, profesor na splitskom Ekonosmkom fakultetu, Feđa Klarić fotoreporter i Renco Posinković, bivši vaterpolski reprezentativac. Sanja Bilač uvjerena je da će sa svojom listom "Mladi Splita" osvojiti većinu u Gradskom vijeću.

- Svojim dosadašnjim radom pokazala sam da neću dozvoliti da se na štetu grada rješavaju privatni interesi. Grad neće biti tvrtka za uhljebljenje raznih kadrova. Na prvom mjestu mi je odgovornost, a ne podobnost, Gradom ću upravljati, a ne vladati, a pokazala sam i da sam sve to sposobna provesti argumentirano i dostojno - poručila je Sanja Bilač koja je protekle četiri godine u Gradskom vijeću bila najžešća oponentica politici gradonačelnika željka Keruma..

>>Sanja Bilač napustila HDZ, izlazi na izbore samostalno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije