Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA GA U VLAKU

Muškarac sjeo pokraj nje i masturbirao: Žrtva će biti mnogo teže kažnjena?

Ilustracija
Foto: Getty Images
02.07.2019.
u 10:04

Bras, inače potpredsjednica grupe MoiAussiAmnesie koja pomaže žrtvama seksualnog napada, rekla je kako ju je muškarac slijedio i prema zahodu.

Francuskinja Natacha Bras (37) mogla bi se naći u velikim problemima jer je snimala muškarca koji joj se približio u vlaku te počeo masturbirati ne skidajući pogled s nje.

Incident se dogodio tijekom vožnje vlakom od Poitiersa prema Parizu. Ona je prilikom objave snimke napisala kako je muškarac mijenjao mjesta te na kraju sjeo blizu nje.

Kazna predviđena za muškarčev bludni čin iznosi 15 tisuća eura, no Bras bi mogla biti kažnjena višestruko, a sve zbog povrede njegove privatnosti. Njoj prijeti kazna od 45 tisuća eura jer nije od muškarca zatražila i dobila privolu da objavi video.

Bras, inače potpredsjednica grupe MoiAussiAmnesie koja pomaže žrtvama seksualnog napada, rekla je kako ju je muškarac slijedio i prema zahodu. Francuski željeznički operater SNCF odgovorio joj je na Twitteru te su joj savjetovali da potraži zaštitare ili policiju.

Pravdala se i da je snimala muškarca jer je to bio jedini način da se obrani. Pita se i je li primjereno da ona bude teže kažnjena od počinitelja te je rekla da će u policiji podnijeti tužbu protiv njega, javlja Metro.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:14 02.07.2019.

Demokratski zapad

PR
prajdali100
10:25 02.07.2019.

Ovo je bolesno....

ZO
zoranos
14:27 02.07.2019.

Povreda nečije privatnosti u javnom prostoru? Razumio bi da ga je snimilau WC-u ali u vlaku... Očito je neki aktivist pisao zakon, a ne pravnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije