Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao na linč

'Možete prijavljivati nas u karanteni, ali bit će tučnjave. Ne bojimo se ni policije'

Prijetio
Foto: Screenshot
1/2
31.03.2020.
u 09:16

Zbog prijetnji koje je izrekao u videu na Facebooku, pozivajući na linč one koji prijavljuju kršitelje samoizolacije, PU virovitičko-podravska stigla je jutros u kuću 42-godišnjaka iz Ćeralija

Policija je jutros upala u kuću 42-godišnjaka iz Ćeralija nadomak Slatine koji je šokirao javnost objavom videa na Facebooku iz samoizolacije. Njime je, naime, izrekao prijetnje i pozvao na linč sve one koji prijavljuju kršitelje samoizolacije.

– Evo, direktno iz karantene videopoziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo: mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma: mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji – izgovorio je on u video, uz psovku na kraju.

Da tako ipak ne može, pokazala mu je u utorak ujutro PU virovitičko-podravska. Rano ujutro pokucali su mu na vrata i započeli kriminalističko-istraživanje. Neslužbeno doznajemo kako su čekali da mu istekne samoizolacija. Policija ga protekla dva tjedna nije uhvatila u kršenju samoizolacije. Za koje će ga se kazneno djelo teretiti, prijetnje ili nešto drugo, odlučit će DORH.

Komentara 163

PA
Pahor
09:29 31.03.2020.

Dok slatinjani ne preuzmu stvar u svoje ruke, tamo neće biti mira. Ta bagra već godinama terorizira čitav kraj a policija ne radi ništa. Niti ih hapse niti kažnjavaju . Ta šiptarska mafija premlaćuje ljude, prijeti im se, izaziva, terorizira, krade i pljačka, dila drogu. Policija bježi, sudovi ih oslobađaju, a onda, kad im ne netko suprostavi, bude uhapšen. Sramota od policije, sramota od sudstva, sramota od države kada se tim primitivnim nasilnicima dopušta da maltretiraju čitav kraj

PO
pobjednik95
09:57 31.03.2020.

drži se ti , Mujdrače, pekarnice i šuti...a ljudi bi trebali njegovu pekarnicu bojkotirati uz stalne porezne kontrole, pa neka se tuče sam sa sobom

IV
IvekIvek
09:40 31.03.2020.

Budalu zatvoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije